Om oss

Hvem er vi?

Under Tøyet er en spesialbutikk innen undertøy som åpnet 15. mai 2018. Siden den gang har butikken vokst jevnt og trutt, og i dag betjener den ukentlig besøkende fra både Randaberg og Sola nedover mot Lyngdal, Farsund og Lista. Under Tøyet har også blitt kåret til Gasellebedrift både i 2022 og 2023. Vi har en sterk tro på at et bredt og godt utvalg kombinert med stor grad av fagkunnskap er en suksessfaktor. Besøkende kommer tilbake gang på gang og tar stadig med seg nye besøkende. Dette setter vi enormt stor pris på!

Hva er vår filosofi?

Når du entrer døren hos Under Tøyet skal du kjenne at du blir tatt godt imot. Uansett hva ditt utgangspunkt er og hva du ønsker hjelp til, så skal du bli tatt på alvor og få personlig veiledning. Hos oss får du god hjelp til å finne undertøy som passer akkurat deg – uansett alder og fasong. Rett passform kan gjøre en stor forskjell for din helse og velvære. I vår butikk kan du senke skuldrene og være deg selv. La oss finne den rette passformen.

Under Tøyet skal være en trygg plass å besøke. Vi ønsker å legge til rette for at alle skal føle seg velkomne og sett. Vi legger mye vekt på å finne riktig produkt til hver enkelt person. Hvis vi ikke har inne det vi synes du bør ha, så sender vi deg heller ut uten en vare – enn med en feil vare. 

Vi som jobber her er forskjellige, både i personlighet og i alder. Det vi har som felles plattform er uansett en god faglig kompetanse og en genuin glede av å jobbe med mennesker og hjelpe. Vi sikter veldig høyt når det kommer til kompetanse og faget vi jobber med. Vi ønsker å være blant de absolutt dyktigste på vårt fagfelt i Norge. Vi har også mange modeller og størrelser for å være sikre på at vi får hjulpet så mange som overhodet mulig. Prøv oss. Vi vil uansett gjøre det som står i vår makt for å hjelpe på beste vis.

Har du spesielle behov, ønske om å få være alene i butikken eller noe annet? Ikke vær redd for å spørre oss. Det er utrolig hva som lar seg løse.

Velkommen til Under Tøyet – og opplev forskjellen!

Noen av de fast ansatte

Mette Skeie Tollefsen

Eier og daglig leder
mette@undertoyet.no

Helen Aarstad Urdal

Spesialist i BH-tilpassing

Anne Britt Wigand

Spesialist i BH-tilpassing

Thorhild Therese Hegelstad

Spesialist i BH-tilpassing