Prøverom

Hvordan er prøverommene?

Hos oss finner du store, gode prøverom som ligger skjermet for innsyn. Vi har hatt en klar tanke om plasseringen av prøverommene våre. Vi ønsker at de skal oppleves «så trygge» som mulig. De har god størrelse, behagelig belysning og dempede farger. Vi har også lagt vekt på at du ikke skal oppleve at forhenget kan gli til side eller gi innsyn. Her skal du kjenne at du får være privat.

Plasseringen er også helt bevisst i forhold til få disse bort fra inngangsparti og disk. Her er det ofte mer mennesker og mer trafikk, og dette ønsker vi ikke i nærheten av prøverommene våre. Har du spesielle ønsker knyttet til dette med prøveroms-situasjonen, så ikke nøl med å fortelle oss hva du trenger. Vi har også ett prøverom som er noe større enn de andre. Det fungerer vanligvis bra i forhold til rullestol eller rullator.

Vi ønsker å gjøre det som kan være en noe ubehagelig og utfordrende prøvesituasjon til å bli så behagelig som mulig. Vi lytter til dine behov, forsøker å oppmuntre etter beste evne (om det trengs) og skape en god stemning rundt det å finne seg godt undertøy. Vi er engasjert og oppriktig interessert i å bistå nettopp deg.

I butikken har vi også en egen krok dersom kjæresten, mannen, venninnen eller den du har med deg trenger en venteplass – vi kaller den mannekroken, men hvem som helst kan slå seg ned!

På grunn av skrekkhistorier fra andre steder vil vi påpeke at hos oss er det ingen som må kle av seg om de ikke ønsker og vi skal selvfølgelig ikke ta noen på puppene eller lignende. Kunden setter grensene. Er alle ansatte opptatt? Vent til du får «din» ansatte til å bistå deg i prøverommet fra A til Å. Vi måler og finner det perfekte til nettopp deg!

+ mannekroken